Pravno obvestilo


Celotna vsebina spletne strani www.gros-novak.si (besedila, slike, elementi strani, logotipi, itd,…) so avtorska last podjetja Gros-Novak, d.o.o. in dobaviteljev ter se v nobenem primeru ne smejo razmnoževati, kopirati, prepisovati ali kakorkoli drugače oblikovati v komercialne, zasebne ali kakšnekoli druge namene brez poprejšnjega pisnega dovoljenja lastnikov. Vsebina spletne strani www.gros-novak.si je informativne narave. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak in se zanje opravičujemo. Pridržujemo si pravico do sprememb vsebine. Podjetje Gros-Novak, d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta www.gros-novak.si ali pri uporabi povezav do drugih spletnih mest. Podjetje Gros-Novak, d.o.o. ne odgovarja za morebitne motnje pri delovanju spletne strani.

Za nakup celotne kuhinje se šteje nakup omarice za pečico, kuhališče, hladilnik in korito.

Izrise kuhinj se izdeluje na povpraševanje preko elektronske pošte ali osebno. Izrise se obračunava po veljavnem ceniku.

Več informacij o uporabi piškotkov na tej strani


Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00