Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe

Danes bivalni prostor združuje kuhinjo, jedilni del in dnevno sobo, pogosto se jim priključi tudi delovni in igralni kotiček.

Ker so nekoč ločene celote združene v eno veliko bivanjsko enoto, je potrebno več pozornosti nameniti usklajenosti opreme. Tako je prostor enoten, vabljiv in domač.

Pastelne barve spalnic in otroških sob poskrbijo za umiritev, dober spanec in regeneracijo. Sistemi, sestavljivi po elementih pa omogočijo popolno organizacijo in preglednost.

Jedilnica in dnevna soba

Jedilne mize in stoli vseh oblik in barv, od konzolnih do masivnih miz, od klasičnih do barskih stolov.
image1

Spalnice in omare

Klasične in vgradne omare, garderobne sobe, lesene in oblazinjene postelje.
image2

Otroške in mladinske sobe

Vrhunska oprema otroških in mladinskih sob, ki raste skupaj z otrokom in njegovimi potrebami.
image3

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00