Moderna kuhinja Quadrica


Moderna kuhinja Quadrica

Kuhinja QUADRICA z rahlim klasičnim pridihom je narejena iz vrhunske Renolit Alcorcel folije. Osnova iz mediapana je oplaščena v Alkorcell folijo, ki omogoča zaradi svojih lastnosti odlično imitacijo masive. Folija Alkorcell je robustna, trpežna, lahko se jo reciklira in je zdravju prijazna. Vse bolj se jo uporablja v pohištveni industriji, saj je elastična, trpežna, odporna proti praskam, UV stabilna in omogoča odlično imitacijo lesa – tako z barvo tiska kot samo strukturo – občutkom nagrbančene površine.

Kuhinja Quadrica je na voljo v treh osnovnih barvah in se odlično kombinira z drugimi modeli kuhinj, zlasti s kuhinjo Mela in kuhinjo SImplicia. Možna izvedba tako z ročaji ali brez ročajev.Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00