Klasična kuhinja Olimpia


Klasična kuhinja Olimpia

Kuhinja Olimpia je večna kuhinja, sodobna klasika, na voljo v treh barvah. Masivna jesenova vratca so barvana v slonokoščeni in temno rjavi barvi z vidno strukturo lesa, na voljo pa so tudi vratca v svetlem hrastu.

Klasična kuhinja Olimpia je vsestranska, saj se jo lahko kombinira tako na moderno kot na klasično izvedbo. Venčne letve, rustikalni ročaji, podnožje v barvi vratc in klasična bela tehnika za rustikalen izgled, sodobna bela tehnika, inox podnožje, moderni ročaji za sodobnejši pridih.Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00