Klasična kuhinja Estetica


Klasična kuhinja Estetica

ESTETICA je kuhinja v sodobno-klasičnem izgledu. Rahlo profilirane fronte s tankim izstopajočim robom spominjajo na velika svetla loft stanovanja v industrijsko-urbanem okolju, kjer prevladujejo sodobni material, ki pa jim ravno les da dušo in toplino.

Kuhinja Estetica z roko v roki s kuhinjo Etica. Dve kuhinji, podobni, a hkrati različni. Klasična kuhinja Estetica z poudarjenim tankim minimalističnim robom profiliranih vratc se odlično dopolnjuje s kuhinjo Etica. Vratca v lakiranem ali oljenem jesenu z vidno strukturo lesa dopolnjujejo izbrani ročaji v modernem ali klasičnem izgledu. Kuhinja Etica v enaki osnovi vratc z ozkim profiliranim robom, a enobarvno, lakirano površino. Kuhinji omogočata neomejeno število kombinacij, od modernih do klasičnih postavitev, igre barv. Prepustite se domišljiji.Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00