Dodatki

Dodatki kuhinjskemu pohištvu so tisti, ki dajo kuhinji uporabnost, funkcionalnost. Razdelilci za pribor, razdelilci za predale, protizdrsne podlage, nosilci za krožnike, podelementni sistemi,... nam olajšajo organizacijo kuhinje, povečajo preglednost in uporabnost.

KAZALO

Dodatki za organizacijo predalov Essetre

Essetre je podjetje, ki se je specializiralo za produkcijo dodatkov za kuhinjsko pohištvo, predvsem iz lesa in inoxa. Izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki se jih enostavno čisti in vzdržuje. Razdelilniki za pribor, izvlečni predali, notranji izvlečni predali in košare, koši, razdelilniki za krožnike in posodo in še marsikaj.


Kotne omarice – notranja ureditev

Različni mehanizmi v kotnih omaricah naredijo sicer nepregledne omarice pregledne in dostopne ter nam olajšajo delo in organizacijo kuhinje.


Shrambne omarice

Varno pospravljeno, pregledno in vedno na dosegu roke – sistemi za shranjevanje hrane, posode in drugih pripomočkov. Izvlečne lekarniške kolone, vrteči sistemi, police in izvlečni predali.


Sistemi za ločeno zbiranje odpadkov


Podelementni sistemi

Poličke, obešala za krpe, brisačke, nosilci za nože, kuhalnice, začimbe, vse na dosegu roke.


Osvetlitev

Preudarno izbrana osvetlitev delovne površine nam olajša delo, optično poveča prostor in poudari lepoto kuhinje. Sodobne led sijalke v obliki spot lučk ali kot led trakovi v alu profilu, v hladni modrikasti svetlobi ali toplo rumeni.

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00