031 729 992
info@gros-novak.si
Nahajate se na naši stari spletni strani.
Nekatere vsebine niso več aktualne.

VABLJENI K OGLEDU NAŠE PONUDBE NA NOVO SPLETNO STRAN www.gros-novak.si.

Domov

POHIŠTVO GROS NOVAK

NAROČI SE NA IZRIS NA DOMU
slika kuhinje

Uporaba piškotkov

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka, vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš brskalnik ter po potrebi prilagodijo spletno stran. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran, statistično analiziramo obisk in izboljšamo trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov ali drugih podatkov, preko katerih bi vas lako identificirali.

Za potrebe spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

Več informacij o Googlovih piškotkih: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=da#analyticsjs ter http://www.google.com/intl/sl/policies/technologies/ads/

 

 

Italijanski dizajn - popoln užitek
© 2008 Gros - Novak d.o.o.Pravno obvestilo in uporaba piškotkov
dizajn Scarlet studio, Izdelava spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Optimizacija spletnih strani Mihov.com spletne storitve d.o.o.