Aktualno


NOVO V PONUDBI

NOVOSTI 2021

Moderno in klasično, kuhinji Happy in Clear.


NOVO V PONUDBI

NOVOSTI 2020

Moderne kuhinje Klee, Aura in Palu! Moderne znotraj in zunaj, z izbranimi barvnimi kombinacijami in povsem prilagodljive vašemu prostoru.


NOVO V PONUDBI

NOVO! Linija XL v sodobnem trendovskem izgledu!


Linija, ki sledi najnovejšim trendom - minimalna višina podnožja za maksimalen izkoristek prostora.
Linija zasleduje širok nabor materialov, od melamina, HPL-a, mat in sijaj folije do lakiranih in furniranih vratc v pisani barvna lestvici.

Kuhinje XL


NOVO!

Napovedujemo: Prihaja nov model kuhinje: BOSTON!

Očarljiva kuhinja s klasičnim pridihom, lakiranimi vratci v osmih barvah. Kar 22 mm debela vratca poskrbijo za trdnost in občutek kompaktnosti. Na voljo od julija 2018 dalje!

NOVO!

ROČAJI V AKTUALNI ČRNI BARVI

NOVO! Kuhinje Home dopolnjujeta dva ročaja v aktualni črni barvi:


NOVO!

NOVO: PROGRAM 30°

NOVO! Kuhinje Home težijo k stalnim izboljšavam in ponujajo vedno nove rešitve. Obstoječim izvedbam odpiranja omaric - torej z ročaji, skritimi ročaji in brezročajnimi C-profilni - se pridružujejo ročaji 30°. Omogočeni bodo pri vseh modernih modelih kuhinj z ravnimi vratci. Značilnost ročaja je, da so vratca rezana pod kotom 30°, na njemu pa se nahaja nasadni ročaj. Na voljo pri ravnih in C profilih, v treh barvah: inox, bela in moka.


2018

LETO SE ZAČENJA Z NOVO KUHINJO!

Proizvajalec Home nadgrajuje svojo ponudbo z novim modelom kuhinj. Bogati zbirki modernih modelov kuhinj se pridružuje kuhinja GENESI.


NOVOSTI TEGA POLETJA

NOVOSTI TEGA POLETJA

  • NOVO! Moderna kuhinja PRATIKA z integriranim ročajem v dveh izvedbah, ki omogočajo igro - razgibanost oblik, ki kuhinjo naredijo unikatno in edinstveno. Igrajte se z nami.


  • NOVO! Masivna kuhinja CANTICA v čudovitih zaokroženo profiliranih vratcih, za katerimi se skrivajo najsodobnejši mehanizmi. Več >>


  • NOVO! Kuhinje TLK - odličen izbor najboljšega izbora materialov in vodil.


KUHINJE HOME

NOVI BARVI OHIŠJA

Poleg obstoječih petih barv ohišja kuhinj Home sta sedaj na voljo še topla barva lešnika in temna Mokka.


NOVI MODELI KUHINJ

NOVO! Novi klasični kuhinji ESTETICA IN CIACOLA!

Kuhinja Estetika v mešanici sodobnega urbanega stila in klasičnih profiliranih vratc poskrbi za popolno zmes sofisticiranosti in elegance. Kuhinja z masivnimi jesenovimi vratci je že na voljo!

Kuhinja CIACOLA nas je dolga leta razveseljevala z svojo večno klasično podobo temnih vratc, narejenih iz masivnega kostanjevega lesa, sedaj pa dobiva novo preobleko v sodobnejših umirjenih barvah. Več info v kratkem.


PRENOVA SPLETNE STRANI

Dolgo načrtovana in končno uresničena nova podoba naše spletne strani je pred vami. Sveža, svetla, pregledna - to je bila naša usmeritev. Stran je v nastajanju, zato sem in tja še preskakuje na star izgled, a bo tudi to v kratkem urejeno. Za razumevanje in potrpežljivost se zahvaljujemo!
Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00