Dnevni prostor

Dnevni prostor je tisti prostor, kjer se največ zadržujemo tekom dneva. Zato naj bo prijeten in udoben z izbranimi kosi pohištva, ki se medsebojno dopolnjujejo in povezujejo v celoto: široka izbira jedilnih miz, raztegljivih ali fiksnih, kvalitetni stoli in barski stolčki ter visokokakovostne sedežne garniture.

Izbirate lahko med nizkimi in modernimi sedežnimi garniturami v številnih barvah in materialih, tudi v umetnem usnju in usnju. Večina tkanin je odstranljivih in pralnih, sedežne garniture pa so sestavljive v različnih velikostih in oblikah. Na voljo imamo tudi širok nabor kavčev z izvlečnimi posteljami. Postelje se izvleče z enostavnim potegom.

Bivalni prostor dopolnjujejo jedilne garniture v sodobnem dizajnu, z vzdržljivimi materiali in enostavnim vzdrževanjem. Od klasičnih lesenih miz, do steklenih in Fenix delovnih površin, pa do nenavadnih oblik ali konzolnih miz, ki se večkratno raztegnejo in so primerna za majhna stanovanja.

Zakaj mi?

  • Vrhunski, trpežni materiali
  • Italijanski dizajn
  • Individualne prilagoditve
  • Sestavljivost po elementih
  • Širok nabor izbire

Notranja oprema

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto. Za pohištvo poskrbimo mi. Od sodobnih kuhinj do rustikalnega šarma lesenega pohištva. Vse na enem mestu: od širokega nabora modernih in klasičnih kuhinj do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva, ter svetovanje, izris kuhinj in ostalega pohištva, vse do montaže. Pomagamo pri izbiri bele tehnike in svetujemo glede barv, dodatkov, materialov in inštalacij. Dolgoletne izkušnje in sledenje trendom in sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci so naš zaščitni znak. Pokličite nas!

Kontakt

Telefon: 031 386 221
Telefon: 031 729 992
E-mail: info@gros-novak.si
Splet: www.gros-novak.si/

Delamo po celi Sloveniji!

PISARNA:
pon. - pet.: 8.30 - 15.00

TEREN:
pon.-pet.: 8.00-19:00
sobota: 8.00 do 12.00